За нас

АВТОМИВКА ПЕТЕЛ

АВТОМИВКА ПЕТЕЛ е първа по рода си автомивка на самообслужване у нас. Съчетание на модерна технология и дългогодишен немски опит.

Прахообразните препарати с които работи АВТОМИВКА ПЕТЕЛ се използват за първи път у нас и са специално разработени, за да почистват автомобила до блясък без да повреждат лаковото му покритие.

Вече все повече собственици на автомобили предпочитат сами да се грижат за тях. Ето защо те прибягват до услугите на автомивките на самообслужване и безконтактното измиване. Често това им спестява не само време и средства, но и по нататъшни допълнителни грижи свързани с издраскано и нарушено покритие на автомобила, причинено от грубите четки и парцали, използвани при стандартно почистване.

Защо да изберете нас!?

Защо сме най-добри!?

  • Автомивката разполага с шест поста за вътрешно почистване и шест клетки за външно, като последната от тях е предназначена за микробуси и камиони (без TIR-ове).
  • Автомивката работи денонощно/целогодишно благодарение на автоматичната противозамръзваща и подово-отоплителна система вградени в измивните плочи.
  • Предлагаме сключване на договори за абонамент с отстъпка за фирми, разполагащи с голям брой автомобили.
  • Предлагаме предплатени чип ключове, използването, на които улеснява работата на клиента. Предплатените чип ключове са в два варианта – с 10% и с 15% отстъпка.
  • В часовете от 18:00h – 10:00h автомивката е въвела HAPPY HOUR, което значи, че в тези часове клиентите получават повече време за измиване на автомобилите си.
  • Можете да измиете своята кола сами или да ползвате услугите на нашия персонал.
  • В кафето на автомивката се предлагат топли и студени напитки.

Ако искате автомобилът Ви не просто да е чист, а да блести, заповядайте при нас!

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ EMAIL БЮЛЕТИН

и получете 10% еднократно намаление от сумата на вашата следваща поръчка.

Бъдете първите, които научават за нашите нови услуги, продукти и предложения.